Vergi Dairelerindeki yoğun mesai harcayan personelin iş ortamının stres ve yorgunluğunu atmak ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen konsere konfederasyonumuzu temsilen Genel Başkan Ayhan ÇİVİ , Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, Enerji Hak-Sen Genel Başkanı Selahattin Karaca katıldı.
Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Şinasi Candan , Gelir İdaresi Müdür ve Müdür Yardımcıları Derneği Genel Başkanı Mehmet Değirmencioğlu ve Genel Sekreteri İsmet Tas da konuklar arasındaydı.
Yurdun değişik yörelerinden türkülerin koro ve solo olarak söylendiği konsere katılan Gelir İdaresi Başkanı Mehmet KİLCİ konserin sonunda koro şefi ile koronun eğitmenine çiçek verdi.
İçerik Galerisi






