ODTÜ Genel Sekreteri’ni ziyaret

Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Eğitim Hak-Sen yöneticileriyle birlikte Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genel Sekreteri Doç.Dr. Türker Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi ’ye Eğitim Haksen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, Eğitim Haksen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şeref Yarıcı eşlik ettiler.

Toplantıda; HAKSEN’in vizyonu, ilke ve amaçları konusunda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Ayhan Çivi üniversite çalışanlarının uğradığı haksızlıkların giderilmesi ve bu konularda çözüm ortağı olmak için yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çivi, rektörlüğün periyodik aralıklarla üniversitede örgütlü sendikaların temsilcileriyle bir araya gelerek karşılıklı yapılacak görüş alışverişinin çalışanlara ve üniversite iklimine olumlu yansımaları olacağını da sözlerine ekledi.

Eğitim Haksen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şeref Yarıcı’nın ODTÜ çalışanlarına ilişkin olarak hazırlanan dosya üzerinde yaptığı sunumdan sonra söz alan Genel sekreter Doç.Dr. Türker Özkan ise sendikamızın yapıcı, diyaloğa açık ve sadece sorunların değil çözümlerinin de ortağı olmak istemesinin çok değerli olduğunu ifade ederek ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını Eğitim Haksen’in eğitim çalışanlarının sorunlarına ilişkin sunduğu dosyayı en kısa zamanda değerlendireceklerini ifade ettiler.